constructeur

Profesioneel constructieadvies nodig?

Geschikt voor uitvoering en gemeente

Bij constructies is het uiterst belangrijk om de berekeningen professioneel uit te laten voeren.

Stel dat u een wand wilt laten slopen of een aanbouw wilt realiseren, hoe moet dit aangepakt worden? Welke constructie is het meest geschikt, veilig en uitvoerbaar?

Een constructiebureau kan u hier bij uitstek helpen, want u wilt natuurlijk geen risico lopen op instortgevaar of herstelwerkzaamheden omdat de constructie in eerste instantie niet correct uitgevoerd is.

 

Wat u van ons kunt verwachten

Vaste prijs, geen verassingen achteraf!
Wij hanteren altijd  vaste prijzen voor al onze constructieberekeningen. Onze berekeningen zijn geschikt voor indiening bij gemeente, uitvoering en zijn opgesteld volgens de laatst geldende Eurocode normen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Kies hieronder een hoofdcategorie en selecteer een of meerdere berekeningen die u denkt nodig te hebben voor uw bouwplannen. Als u meerdere berekeningen denkt nodig te hebben voor bijvoorbeeld een complete verbouwing kijk dan ook eens bij de combinatie pakketten voor de uitgebreide mogelijkheden.

Geen idee welke berekening u moet kiezen kies dan hier voor hulp.

Ook de constructie berekenen van bijvoorbeeld een complete woning met constructietekeningen behoort tot de mogelijkheden! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Niet gevonden wat u zocht?

Staat de door u gewenste berekening er niet bij of weet u niet precies welke u moet kiezen?

Kies dan voor de hulp mogelijkheid deze is gratis, u krijgt dan na ontvangst van de gegevens voor uw project, een aanbieding op maat.